Ξετυλίγεται στην Αθήνα το «ασπρόμαυρο» κομβόι!

Χάρης Εμμανουηλίδης21 Μαΐου 2022

Η ώρα ήταν 6 το πρωί όταν τα πρώτα λεωφορεία , αυτοκίνητα, βαν και ένα... ηρωικό μηχανάκι με οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και περίπου 10 ώρες μετά τα πρώρα εξ αυτών έχουν αρχίσει να φτάνουν στο σημείο συγκέντρωσης έξω από την Αθήνα, στις Αφίδνες, ενώ άλλοι έχουν ταλαιπωρηθεί καθώς ένα διώροφο λεωφορείο έχει... μείνει.

Το Metrosport.gr σας μεταφέρει στο σημείο όπου έχουν συγκεντρωθεί οι φίλοι των ασπρόμαυρων: 


Οι οδηγίες της αστυνομίας: 
  • Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 1 έως 7Α και τις θύρες 31 έως 35, θα εισέρχονται από τις πύλες 4 και 35 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. από τη Λεωφόρο Κύμης και το σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».
  • Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 11Β έως 17 και τις θύρες 19 έως 22, θα εισέρχονται από τις πύλες 12 και 19 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. είτε από την ανατολική είσοδο είτε από την οδό Αγησιλάου (πεζογέφυρα ΙΑΣΩ)».

Παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο - πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.