Ξέσπασμα Μπουντούρη κατά Αυγενάκη και Μαυρωτά: «Θυμάστε;»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Περνάει στην αντεπίθεση ο Νίκος Μπουντούρης και εξαπολύει επίθεση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Μαυρωτά, τους οποίους καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την διαμορφωθείσα κατάσταση στον αθλητισμό μετά την εξάπλωση του Covid-19.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ίδιος στην τοποθέτηση του

«Κύριε Αυγενακη, κύριε Μαυρωτα, πιστεύω ότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα έπρεπε να ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και όχι σε αυτό του Πολιτισμού. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Τι θα γίνει λοιπόν με την υγεία των αθλητών, των παιδιών μας; Οι άνθρωποι του αθλητισμού ξέρουν να πειθαρχουν, έχουν υπομονή και αντοχές. Είναι άνθρωποι του προγράμματος. Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα? Κάποιο πλάνο με συγκεκριμένα δεδομένα? 

Διαβάζουμε για μια πρόταση από καποιο φορέα, για επανέναρξη και μετά διαβάζουμε ότι η πρόταση απορρίφθηκε. Από ποιον, γιατί και τι θα γίνει δεν μαθαίνουμε ποτέ. Αυτή την στιγμή όλοι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό περιμένουμε από εσάς να μας καθοδηγήσετε, να μας εμπνευσετε και να κατακτήσουμε έναν στόχο. Όσο δύσκολος και να είναι αυτός. Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμου ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για να τον πετύχουμε. Θυμάστε κύριε Μαυρωτα;Εσείς ως αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, με την αθλητική σας στάση εμπνευσατε χιλιάδες κοσμου. Από εσάς περιμένουμε πάλι για να κερδίσουμε τον αγώνα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.