Ξέσπασμα Μαραγκού: «Δεν είναι ένοχη η Βέροια και δεν μιλάει»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

«Δεν είναι ένοχη η Βέροια και δεν μιλάει», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου με 1-0, ο αμυντικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Στέλιος Μαραγκός.

«Η ομάδα μας δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση όλο αυτόν τον καιρό, γιατί η στάση μας θεωρούμε ότι πρέπει να είναι αυτή. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή η ομάδα μας έχασε από γκολ-οφσάιντ και της ακυρώθηκε καθαρό γκολ. Στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό δεν πήρε πέναλτι και κόντεψε να ισοφαριστεί στο τελευταίο λεπτό. Παρ' όλα αυτά εμείς δεν βγάλαμε καμία ανακοίνωση και θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες. Βλέπουμε μία προσπάθεια εντυπωσιασμού περισσότερο και προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο ότι η Βέροια δεν ξέρω κι εγώ τι κάνει.

Όσο για το παιχνίδι στην Αριδαία, που διαμαρτυρήθηκε για δεύτερο παιχνίδι, μάλλον δεν είδαν τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δώσουν και το πέναλτι του Γιακουμάκη. Παρ' όλα αυτά εμείς θεωρώ ότι κρατάμε καλή στάση στο ζήτημα αυτό. Βιώσαμε κι ένα τραγικό γεγονός με ένα παιδί από εδώ, τον Άλκη και πρέπει οι τόνοι να πέσουν. Αυτά τα πράγματα δυναμιτίζουν το κλίμα γενικότερα και ίσως φέρνουν και τη βία κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να συμβεί μέσα στα γήπεδα. Η ομάδα μας κρατάει αξιοπρεπέστατη στάση μέχρι τώρα και υπήρχαν στιγμές που αδικήθηκε, απλά εμείς δεν βγήκαμε να το φωνάξουμε. Αυτό δεν είναι αδυναμία όμως, πρέπει να περάσει αυτό πως η Βέροια δεν είναι αδύναμη σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ένοχη και δεν μιλάει. Αυτό είναι εντελώς λάθος. Νομίζω ότι το μήνυμα θα το πάρουν όλοι στην πορεία».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.