Ξέσπασμα Λουτσέσκου κατά της διαιτησίας και αποχώρηση ενώ έκανε δηλώσεις!

Γιώργος Ζαΐρης30 Ιανουαρίου 2023

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας. Με τη λήξη του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ξέσπασε κατά της διαιτησίας, ενώ την ώρα των δηλώσεών του αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος. 

«Πήραμε τη νίκη και ενάντια στον διαιτητή. Όταν υπάρχουν συνεχώς αποφάσεις εναντίον σου, είναι φυσιολογικό να χάνεις το μυαλό σου. Μόνο με εμάς συμβαίνει αυτό, δεν έχει γίνει ποτέ με κάποια ομάδα της Αθήνας. Μόνο στο δικό μας παιχνίδι ο VAR κάλεσε το διαιτητή να δει τη φάση και παρότι την είδε, δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση! Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο φτάνει! 

Πρέπει να δούμε πως θα σταματήσει αυτό το πράγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αρκετό ένα κλεμμένο Πρωτάθλημα; Δεν είναι αρκετό ένα κλεμμένο Κύπελλο; Αφήστε μας να παίξουμε. Έχουμε πει φέτος, ότι δεν παλεύουμε για το πρωτάθλημα, ότι πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά έρχεται η στιγμή που πρέπει να σταματήσει αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, προσπαθούμε να βελτιωθούμε, αλλά πρέπει να υπάρξει ίση μεταχείριση με τις άλλες ομάδες του Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.