Αλωσε το Άμστερνταμ και πέρασε η Αταλάντα, «ξέσπασμα» για Παρί!

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

Ένα θέμα το οποίο επηρέασε τις τελευταίες 24 ώρες την παγκόσμια επικαιρότητα είναι η ρατσιστική επίθεση που όπως όλα δείχνουν,δέχθηκαν οι Μπα και Γουεμπό από τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ. 

Το παιχνίδι προγραμματίστηκε για σήμερα (9/12), με την Παρί να μην επηρεάζεται από τα όσα έλαβαν χώρα την προηγούμενη ημέρα και... σκόρπισε στους 5 ανέμους την Μπασακσεχίρ η οποία δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Μεγάλος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης ο Νεϊμάρ, ο οποίος με τρία δικά του γκολ (21΄, 38΄, 50΄) έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του, ενώ τα υπόλοιπα γκολ για τους Γάλλους σημείωσε ο Κιλιάν Μπαπέ (42΄, 62΄). Ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει νωρίτερα ο Τοπάλ σε 4-1 στο 57ο λεπτό.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων  με τον δικό τους τρόπο έδειξαν την στάση τους για τα όσα συνέβησαν χθες...

Στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Δανία η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ παρά το ιστορικό ρεκόρ που έσπασε ο Μο Σάλαχ, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στέλνοντας τον Στίβεν Τζέραρντ στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών των Reds στο Champions League. Η Μίντιλαντ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα... ίσα στο 62΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο παιχνίδι του Άγιαξ με αντίπαλο την Αταλάντα, οι Ιταλοί με γκολ του Μουριέλ κατάφεραν και πέρασαν με νίκη από την Ολλανδία και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.