Ξέσπασε ο Κοψιάλης: «Να σαπίσουν στη φυλακή όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με ανάρτησή του στο Instagram, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα.

Όπως αναφέρει ο γνωστός infuencer στην αρχή του βίντεο «ο λόγος που δεν βγήκα να μιλήσω ο οποίος αποδείχθηκε αληθινός είναι ότι κάθε φορά που είχα να δηλώσω το οτιδήποτε αποπροσανατολιζόταν το ενδιαφέρον από εκεί όπου πραγματικά υπήρχε ανάγκη, δηλαδή από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη και ασχολιόμασταν με το οτιδήποτε άκυρο το οποίο δεν είχε απολύτως καμία σχέση».

«Με το που έσκασε η υπόθεση με το χυδαίο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα έστειλαν επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος αναφέρθηκε ως βιαστής κρατάει το παιδί μου στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε», προσθέτει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο ίδιος τονίζει ότι δέχτηκε μηνύματα όπως «να σου ψοφήσει», «καρκίνο σε σένα και την οικογένειά σου», «θάψτο» και αναρωτιέται «για ποιο λόγο να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω;».

Και συνεχίζει λέγοντας: «είπα στο βίντεο ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, είμαι κατά των βιαστών, το συγκεκριμένο άτομο (σσ Φιντιρίκος) έλειπε στην 31 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της 24χρονης» και προσθέτει: «Εύχομαι να σαπίσουνε μέχρι και η τελευταία τους όποιος έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό το χυδαίο έγκλημα».

«Θα ήθελα να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, αυτό τον πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενο σε πράγματα που δεν ισχύουν, να μην νιώσει κανείς όσο άσχημα ένιωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, να μην μπορώ να ανταποκριθώ στα οικογενειακά μου καθήκοντα, να μην κοιμάμαι. Θα είμαι πάντα μαζί με το θύμα», ανέφερε κλείνοντας προσθέτοντας ότι είναι η τελευταία φορά που αναφέρεται στο θέμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.