Ξέσπασε η Νατάσα Ράγιου κατά του The Bachelor!

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2020

Με μία λιτή ανάρτηση που, όμως, λέει πολλά, η Νατάσα Ράγιου επιτέθηκε στο ριάλιτι The Βachelor του Alpha.  

Η γνωστή παρουσιάστρια και πολιτικός θυμήθηκε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει στην τηλεόραση η Σεμίνα Διγενή για την γιαγιά της και με αυτή την αφορμή εξέφρασε την άποψή της.  

Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Ήταν πριν αρκετά χρόνια, όταν η αγαπημένη Σεμίνα γνωρίζοντας την γιαγιά μου στο πατρικό μου, στο Αίγιο, εντυπωσιάστηκε και πρότεινε να της κάνει εκπομπή – αφιέρωμα, με καλεσμένο το σόι μας όλο, τον Παύλο Χαϊκάλη κλπ και επίκεντρο την μοναδική γιαγιά Τασία, που ήταν τότε 101 ετών. Με τα χίλια ζόρια (αντιστάρ γαρ), την πείσαμε στο τέλος.  

Από την θρυλική εκπομπή, (που την έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί η γιαγιά μου, εκτός από σοφή, είχε, εν αγνοία της, στόφα σταρ), θυμάμαι μια φράση της, όταν η Σεμίνα την ρώτησε πώς βλέπει τις σύγχρονες γυναίκες. Η γιαγιά μου σοβάρεψε απότομα, συνοφρυώθηκε, σηκώνοντας με άποψη το φρύδι πάνω από το γαλάζιο μάτι της και είπε: «Ένα σας λέω μόνο. Το γυναικείο φύλο έχει ξεφτιλιστεί πλέον δυστυχώς!»  

Θυμήθηκα τη φράση της, έχοντας δει διαφημιστικά τρέιλερ της εξοργιστικής γελοιότητας που λέγεται Bachelor και που αρνιόμουν να πιστέψω ότι δεν είναι σατιρική εκπομπή με ηθοποιούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.