Ξέσπασαν στα αποδυτήρια

Γιώργος Ζαΐρης18 Οκτωβρίου 2022

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χρειάζονταν μια μεγάλη νίκη για να γίνει το restart και αυτή ήρθε στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα σε όλους και σε όλα. Λογικό είναι λοιπόν με το τέλος του αγώνα παίκτες και προπονητικό επιτελείο να έγιναν ένα... κουβάρι και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.

 Χειροκροτήματα, συνθήματα αλλά και... τραγούδια από τα κινητά όσο διάστημα η ομάδα ετοιμαζόταν για να μπει στο λεωφορείο. Και πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως αυτό δεν έγινε επειδή η ομάδα κέρδισε τον Ολυμπιακό. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Απλά αυτή η νίκη είναι η καλύτερη ψυχολογική ντόπα για να γίνει το απόλυτο restart. Αυτός ήταν ο λόγος που άπαντες ξέσπασαν. 

Οι καλές ειδήσεις συνεχίστηκαν και από το μέτωπο των τραυματιών.  Τόσο ο Ντάντας όσο και ο Τσαούσης δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και για τον Αουγκούστο. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα με τις εξετάσεις είναι σημαντική. Χαμογελαστός έφυγε και ο Ζοσέ Μπότο που έσπευσε με το τέλος του αγώνα να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.