Ξεσάλωσαν στην Αργεντινή: Γυμνόστηθες... κάθε ηλικίας

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Τρελάθηκαν οι γυναίκες στην Αργεντινή μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική ομάδα της χώρας στο Μουντιάλ του Κατάρ και πανηγύρισαν έξαλλα την τεράστια επιτυχία πετώντας τα ρούχα τους.

Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού μετά την επιστροφή της «Αλμπισελέστε» στον θρόνο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

Μια λαοθάλασσα πλημμύρισε τους δρόμους του Μπουένος Άιρες καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση του ανοιχτού λεωφορείου που μετέφερε τους παγκόσμιους πρωταθλητές οι οποίοι χαιρέτησαν το πλήθος από ελικόπτερα της αστυνομίας.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτόγνωρες. Όλοι έγιναν ένα, ενώ ένας φίλαθλος δώρισε μία φανέλα του Μέσι σε έναν άστεγο κάνοντας τον ευτυχισμένο.

Οι δε γυναίκες και μάλιστα κάθε ηλικίας ξεσάλωσαν. Ήδη από τη βραδιά του τελικού στο Κατάρ, μία γυναίκα έμεινε γυμνόστηθη στις κερκίδες του Lusail Stadium και κινδύνευσε με σύλληψη.

Στο Μπουένος Άιρες, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις ακόμα πιο έντονες. Γυναίκες έμειναν όπως τις γέννησαν οι μητέρες τους ανάμεσα σε πλήθος φιλάθλων ενώ ακόμα και γηραιότερες δε δίστασαν να βγάλουν κι αυτές τα ρούχα τους μέσα στο κλίμα ευφορίας που επικρατούσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.