Ξέρει τον Βίτεκ ο Ρέμπε

Metrosport Team10 Ιουλίου 2020

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ολαφ Ρέμπε έχει αρχίσει ήδη την έρευνα αγοράς ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και ο ΠΑΟΚ να είναι εκ νέου ανταγωνιστικός. 

Γνωρίζει επίσης πως έχει αποφασιστεί εξορθολογισμός στο μπάτζετ και επομένως στο «κάδρο» του μπαίνουν και ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Μαξιμίλιαν Βίτεκ που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. 

Ο 24χρονος Γερμανός έμεινε ελεύθερος από την Γκρόιτερ Φιρτ αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ποτέ στο παρελθόν δεν αγωνίστηκε μακριά από τη Γερμανία. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μόναχο 1860, έπαιξε στην πρώτη ομάδα και από το 2017 έπαιζε στην Γκρόιτερ. 

Τα στατιστικά του είναι εντυπωσιακά αφού έχει μετρήσει 156 αγώνες στο Πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει και έξι φορές. Τη φετινή περίοδο, έπαιξε σε 28 αγώνες και από αυτά μόνο σε ένα δεν ήταν βασικός. 

Ο Δικέφαλος ψάχνει αριστερό μπακ από τη στιγμή που πάντα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης του Γιαννούλη. Το νεαρό της ηλικίας του Βίτεκ αλλά και το ότι δεν θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να δώσει χρήματα σε ομάδα βάζουν τον Γερμανό στο «κάδρο» του Ρέμπε που τον γνωρίζει καλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.