Ξέρει τον τρόπο στη Λεωφόρο

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Δυναμική επιστροφή στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής, στην Λεωφόρο. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Για τον Δικέφαλο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει τον τρόπο για να φύγει νικητής από την Αθήνα. Ασφαλώς και μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να παίξει σαν ΠΑΟΚ. Υπό την προϋπόθεση ότι οι παίκτες του, δεν θα επηρεαστούν από την διακοπή του πρωταθλήματος και η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιαστεί συμπαγής, όπως το είχε κάνει στο τελευταίο επίσημο ματς με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει το πλάνο για την επικράτηση. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας. Είναι ένας τελικός. Ο ΠΑΟΚ έχει 60 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει 62.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο προπονητή, είναι πως οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται στην διάθεσή του. Ο Μπάμπα ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου, θα μπορέσει να είναι έτοιμος στο κρίσιμο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για τον Λουτσέσκου να έχει έτοιμο έναν ικανότατο παίκτη, προκειμένου να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και με τον Ράφα Σοάρες (ή ενδεχομένως και τον Ότο εάν επιλεγεί εκεί) στο αριστερό άκρο και παράλληλα να προετοιμάσει ιδανικά την ομάδα, για την δύσκολη σειρά των αγώνων που ακολουθούν.

Οι διεθνείς θα επιστρέψουν στην διάθεση του Λουτσέσκου το αργότερο μέχρι αύριο (όσον αφορά την ενεργή παρουσία τους στις προπονήσεις) και ο τεχνικός του Δικεφάλου θα έχει τρεις ημέρες τουλάχιστον (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) για να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το πρώτο σημαντικό παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι στα πλέι οφ ο Δικέφαλος θα δώσει ακόμη εννέα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό), ενώ έχει τουλάχιστον δύο στο Κόνφερενς Λίγκ με την Μπριζ και φυσικά θα δώσει και άλλα εφόσον προκριθεί.

Μπαίνουμε λοιπόν σταδιακά στην τελική ευθεία για τις δύο διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, εκεί όπου είναι (αυτή την στιγμή) μέσα σε όλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.