Ξέρει ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους

Γιώργος Στράντζαλης02 Φεβρουαρίου 2023

Βαδίζοντας, πλέον, σε τεντωμένοι σχοινί ο Αρης είναι απαραίτητο να κρατήσει την ισορροπία του για να διατηρήσει την πορεία του προς τον αυτονόητο στόχο της εξασφάλισης της ευρωπαϊκής συμμετοχής και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι αναγκαίοι οι τρεις βαθμοί στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό.

Εχοντας απομακρυνθεί από τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας, για τους «κίτρινους» είναι αναγκαίο (τουλάχιστον) να αποδείξουν ότι δεν μπορούν να τους φτάσουν οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτούς. Και για να το πετύχουν χρειάζονται νίκες, βαθμούς ούτως ώστε να πάνε δίχως πίεση στην τελική φάση του Πρωταθλήματος. Μετά τις διαδοχικές απογοητεύσεις, ο αγώνας στη Νίκαια θεωρείται ορόσημο. 

Πλέον ο Αλαν Πάρντιου δεν έχει να διαχειριστεί ένα «κουτσουρεμένο» ρόστερ διότι υπήρξαν πολλές επιστροφές παικτών, γεγονός το οποίο του προσφέρει πληθώρα επιλογών. Στην επιθετική γραμμή, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Αμπουμπακάρ Καμαρά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής η απουσία του Πίτερ Ετέμπο είναι δεδομένο ότι θα διατηρήσει στην 11αδα τον Σέικ Ντουκουρέ. Δείγμα του πώς αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» αυτό το παιχνίδι είναι η επιλογή τους να μην εκτίσει την ποινή του ο Φαμπιάνο στη Νίκαια καθώς δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τον Ενκουλού ο οποίος έχει να αγωνιστεί δύο μήνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.