Ξέρανε τον Ατρόμητο στο 90΄ ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Σεπτεμβρίου 2021

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναιτωλικός κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Ακυρώθηκε γκολ του Στρούγγη στις καθυστερήσεις. 

Μ΄ αυτό το διπλό οι Αγρινιώτες έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στο Πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Λόπεθ παραμένει δίχως νίκη.

Στα του αγώνα, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Στρούγγη στο 44΄. 


Η απάντηση από τον Παναιτωλικό ήρθε με τον Βέργο στο 72΄, ενώ έντεκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπετινέλι. 


Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς δεν θα έχει νικητή, ο Γκεστέντε είχε διαφορετική γνώμη και με δικό του προσωπικό γκολ στο 90΄ χάρισε ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του. 

Ο Ατρόμητος αν και δέχθηκε το γκολ στο 90΄ και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, στο φινάλε έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης (96΄) με τον Στρούγγη και πάλι, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας (16’ λ. τρ. Στρούγγης), Καστεγιάνο – Σάλομον, Ντένιτς – Καρτάλης (61' Πισάνο), Μουνίθ (81' Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (61' Μπεντινέλι) – Κουλούρης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ – Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (45’ Αντούνες) – Φλόρες, Βαρόνε (77' Ντουάρτε), Μόρσεϊ (78' Τσιγγάρας), Μεντόσα – Ντίαζ – Καρέλης


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.