Ξεπροβοδίζοντας τον Κάρολο και περιμένοντας τον Φιλίπε

Δημήτρης Μπούζας22 Ιανουαρίου 2022

Είναι αλήθεια πως η διαρκής αναβολή της ανακοίνωσης που θα επιβεβαίωνε την επικύρωση της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες, προκαλεί έναν μικρό προβληματισμό στους ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι εθισμένοι από το αμαρτωλό παρελθόν, φυσάνε το γιαούρτι καμένοι από τον χυλό. 

Ίσως ο μικροπροβληματισμός να ενισχύεται κάπως και με ένα παράπονο, ότι ενώ οι δικές τους πωλήσεις (όπως Σφιντέρσκι, Πέλκας) γίνονται στο άψε – σβήσε, οι αγορές τους περνούν από σαράντα κύματα. Εν πάση περιπτώσει κι επί του προκειμένου, μάλλον θα πρέπει να απομακρυνθούν από τέτοιες συγκρίσεις και ανάλογους προβληματισμούς, από τη στιγμή που διαπιστωμένα οι μέχρι στιγμής ενδείξεις οδηγούν ότι τα πράγματα κινούνται έστω και με κάποια καθυστέρηση προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή ότι τουλάχιστον υπάρχει προγραμματισμός. 

Άλλωστε το σύνολο των ρεπόρτερ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ (σιτιζόμενοι και ανεξάρτητοι) συμφωνούν και συγκλίνουν σε όλα και ιδιαίτερα στη βεβαιότητα ότι ο Φιλίπε Σοάρες πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί (πλέον η συμφωνία Μπότο - Μανγκαλάες για τον παίκτη είναι δεδομένη) και θα ακολουθήσουν οι επόμενες - ή η επόμενη; - κινήσεις. Απομακρυνόμενοι ως εκ τούτου από τον αριθμό των κινήσεων που προαναγγέλθηκαν (τρεις), θέτουμε προς συζήτηση την περίπτωση αυτό το ρόστερ του ΠΑΟΚ μετά και την αποχώρηση του Σφιντέρσκι, αν θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη ενίσχυση. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι καθ ύλην αρμόδιοι και είναι οι ίδιοι που θα αναλάβουν και την ευθύνη για το αν οι κινήσεις τους θα είναι σε θέση να λύσουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν. Με δυο λόγια, οι φίλοι του δικέφαλου αποχαιρετώντας τον Κάρολο, περιμένουν εναγωνίως τις μεταγραφικές εξελίξεις, χωρίς βέβαια να λησμονούν ότι αύριο στο Βόλο η ομάδα τους δίνει έναν κομβικής σημασίας αγώνα.

Το θέμα Τζόκοβιτς για αρκετό καιρό επικάλυψε την παγκόσμια επικαιρότητα. Στο περιθώριο του, ήρθαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις τις οποίες αναδημοσιεύουμε: «Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Σέρβος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αγωγή σε βάρος της κυβέρνησης της Αυστραλίας, που πήρε απόφαση να τον απελάσει. Συζητά το θέμα με τους δικηγόρους του και σκέφτεται να ζητήσει ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη το ποσό των 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων, που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο το οποίο θα εισέπραττε, αν κέρδιζε το τουρνουά. Μετά το σάλο που προκλήθηκε στην Αυστραλία το Reuters αποκάλυψε ότι ο «Νόλε» έχει εξαγοράσει από το 2020 μια εταιρεία στη Δανία, η οποία εργάζεται πάνω στη δημιουργία φαρμάκου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. 

Όπως αποκάλυψε το πρακτορείο, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Ιβάν Λοντσάρεβιτς, ενώ ο Σέρβος πρωταθλητής ελέγχει συνολικά το 80% της εταιρείας (40% ο ίδιος και 40% η σύζυγος του). Το καλοκαίρι μάλιστα πρόκειται να αρχίσουν οι κλινικές δοκιμές του φαρμάκου στη Μεγάλη Βρετανία. Μπορεί να τάσσεται κατά του...Johnson & Johnson και των λοιπών εμβολίων, αλλά δεν είναι κατά του φαρμάκου ο κύριος Τζόκοβιτς, όπως και η κυρία Τζόκοβιτς». Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας...

ΥΓ: Απίστευτα πράγματα συνέβησαν με τους ορισμούς των διαιτητών της τρέχουσας αγωνιστικής. Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ιδιαίτερα, θαρρείς και τις επιλογές τις έκανε ο Καραπαπάς. Ο Παπαπέτρου πρώτος και ο Κουμπαράκης στο VAR!!!Πιθανότατα οι επιτελείς του λιμανιού να περιμένουν εμπλοκές και περιπέτειες για τον ΠΑΟΚ, που θα τους απαλλάξουν τελείως από τις όποιες έγνοιες έχουν.

Αποχαιρετώντας έναν μεγάλο ΠΑΟΚτσή

«Έφυγε» χθες και ο Σάκης Μαντάς. Ο ένας μετά τον άλλο οι τελευταίοι Μοϊκανοί του ΠΑΟΚ, θαρρείς και βιάζονται να κλείσουν τον κύκλο τους για να βρεθούν μια ώρα αρχύτερα, εκεί που τους περιμένουν με λαχτάρα συντρόφια και αδέρφια, βγαλμένοι όλοι τους από την ίδια φύτρα του πρόσφυγα κι επαναστάτη ΠΑΟΚ. Μεγαλωμένοι και δεμένοι στο ΠΑΟΚτσήδικο μετερίζι, «άγνωστοι στρατιώτες» και στερημένοι παντελώς της υστεροφημίας για την τεράστια προσφορά τους, φεύγουν παραπονεμένοι, γιατί οι νέες γενεές δεν γνωρίζουν τις παρακαταθήκες που άφησαν. Φίλος και αδελφός ο Σάκης. 

Κοινωνικός, αξιαγάπητος, πετυχημένος επιχειρηματίας, καλός οικογενειάρχης και...φύλακας άγγελος – ταπεινός και ανώνυμος – παραστάτης και προστάτης σε όποιο αδύναμο ΠΑΟΚτσή του χτύπησε την πόρτα. Μια ζωή δίπλα στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ ιδιαίτερα στα δύσκολα, βοήθησε όσο λίγοι, διατηρώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας δημόσιες προβολές. Απάγγειο για τους φτωχούς της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας. Πυλώνας σταθερής στήριξης για την ομάδα του. Καλό ταξίδι φίλε και αδελφέ. Και να είσαι σίγουρος ότι εδώ αφήνεις κάποιους που δεν θα αφήσουν όσο ζουν να ξεχαστούν τα όσα προσέφερες στην αγαπημένη σου ομάδα.. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο σου Βάσω, στο γιο σου, στην κορούλα και στα εγγόνια σου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.