Ξεμούδιασμα στη Ρόδο για Τριβυζά, πρεμιέρα στη Σουηδία

Παναγιώτα Χαλκιά13 Ιανουαρίου 2023

Από την ημερίδα στη Ρόδο θα αρχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον κλειστό για τη φετινή περίοδο ο Παναγιώτης Τριβυζάς. 

 Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο νησί για την προετοιμασία του και σε συνεργασία με τον προπονητή του, Κώστα Βογιατζάκη, αποφάσισαν να κάνουν ένα ξεμούδιασμα και να λάβει μέρος στην κούρσα των 60μ στην ημερίδα. Η συμμετοχή του θα αποτελέσει ένα τεστ για τον ίδιο ώστε να εξετάσει την αγωνιστική του κατάσταση.

 Επόμενος σταθμός είναι στη Σουηδία και συγκεκριμένα, το Βάξο, όπου στις 20 του μήνα θα τρέξει στα 200μ. και μια ημέρα μετά στα 60μ. Στις 29 θα λάβει μέρος στο μίτινγκ της Βουδαπέστης στα 60μ ενώ θα ακολουθήσει το μίτινγκ στο Μάλινγκεν (60μ, 200μ), το Βελιγράδι (60μ) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στο ΣΕΦ στις 18 και 19 Φεβρουαρίου. 

Πέρυσι να θυμίσουμε ότι βγήκε πέμπτος στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Όραν (20.99), τρίτος στο Πανελλήνιο στη Θεσσαλονίκη με 21.18 ενώ μαζί με Ζήκο, Βροντινό και Νυφαντόπουλος τερμάτισαν στη 10η θέση στα 4Χ100 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.