Ξεμένει από επιλογές ο Μάντζιος, αλλάζει το πλάνο

Γιώργος Στράντζαλης29 Σεπτεμβρίου 2021

Μετ’ εμποδίων άρχισε η προετοιμασία του Αρη για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα.

Είχε που είχε ο Άκης Μάντζιος να διαχειριστεί προβλήματα, όπως αυτά των Φακούντο Μπερτόγλιο και Χουάν Ιτούρμπε, προστέθηκαν κι αυτά των Ντάνιελ Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Μπρούνο Γκάμα, τα οποία ασφαλώς του βάζουν δύσκολα και ενδεχομένως να τον αναγκάσουν να αναπροσαρμόσει το πλάνο του. 

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ποδοσφαιριστές “πρώτης γραμμής”, που σε ενδεχόμενο ταυτόχρονης απουσίας τους δημιουργείται έντονο ζήτημα επιλογών στη μεσοεπιθετική γραμμή κι ενόψει ενός 90αλέπτου στο οποίο ο Αρης θα κληθεί να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει μία πολυπρόσωπη άμυνα. 

Η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση των Μαντσίνι, Γκάμα, οι οποίοι σκόραραν στο Περιστέρι και μετά από λίγο αποχώρησαν τραυματίες, αναφέρει ότι απέφυγαν τις θλάσεις αλλά έχουν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και ορθό μηριαίο αντίστοιχα. 

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι και σε θέση να αγωνιστούν, ειδικά ο Αργεντινός που έχει ελάχιστες πιθανότητες. 

Σύμφωνα με την ΠΑΕ η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί μέχρι την Παρασκευή, αλλά αυτομάτως δημιουργείται ζήτημα επιλογών αφού οι διαθέσιμοι μεσοεπιθετικοί αυτή τη στιγμή είναι μόλις δύο! 

Ο Ματέο Γκαρσία και ο Ιζέτ Χαϊροβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάντζιος θα χρειαστεί να βγάλει… άσους από το μανίκι του, να αλλάξει ρόλους ή να αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο και να πάει σε σχηματισμό με δύο φορ. 

Όσον αφορά στον Φαμπιάνο έχει ενοχλήσεις στον προαγωγό και το πιθανό είναι να προλάβει, ομοίως και ο Λούμορ ο οποίος μπήκε ξανά από χθες στο προπονητικό πρόγραμμα. 

Το πρόβλημα του Αρη όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι στις επιλογές στην άμυνα, αλλά σε αυτές της επιθετικής γραμμής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.