Betshow: Ξεκίνησε καλά τη νέα χρονιά

Νίκος Κουλιανός20 Ιανουαρίου 2021

- Παιχνίδια κυπέλλου, εμβόλιμες αγωνιστικές και εξ αναβολής αναμετρήσεις έχουν την τιμητική τους στο σημερινό γεμάτο κουπόνι μας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε…

- ΛΕΙΨΙΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.: Ζόρικο ματς είναι αυτό για την Λειψία, καθώς η φετινή Ουνιον Βερολίνου τρελαίνει κόσμο. Η ομάδα του Νάγκελασμαν ήταν πολύ άστοχη στο 2-2 με την Βόλφσμπουργκ και πλήρωσε τα φτηνά της λάθη. Όσον αφορά τους πρωτευουσιάνους, παίζουν ανοιχτά ,χωρίς σκοπημότητα παντού και θεωρώ ότι θα βρουν γκολ και στον Γερμανικό Βορρά. Βασική μας σκέψη ο combos!

- ΣΑΛΚΕ – ΚΟΛΩΝΙΑ: Ντέρμπι ουραγών είναι αυτό.Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η Σάλκε, καθώς για την Κολωνία τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.Ταμπούρι και ότι βγει. Οι «τράγοι δεν σκοράρουν εδώ και 5 παιχνίδια και τα σύννεφα για τον Γκίζντολ είναι πολλά, καθώς η ομάδα αδυνατεί να δημιουργήσει. Η Σάλκε είναι γηπεδούχος κι αυτή που καίγεται για την νίκη καθώς βρίσκεται στο -5 από την σημερινή της αντίπαλο. Με ρίσκο θα πάρουμε τον άσο, για τους «βασιλικούς μπλε», που δείχνουν καλύτερα δείγματα!

- ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Η Φούλαμ έχει συμμαζέψει πάρα πολύ την αμυντική της λειτουργία εδώ κι ένα μήνα. Σφίγγει όλα τα ματς και χάνει, όταν χάνει με μεγάλη δυσκολία. Στα τελευταία 6 ματς έχει χάσει μόνο ένα ματς, σκοράρει δύσκολα, αλλά δέχεται πολύ δύσκολα και το γκολ. Η Μάντσεστερ πέρασε αλώβητη από το «Άνφιλντ» και πείθει ότι μπορεί να μείνει ψηλά. Το διπλό συνδυαστικά με το under 3.5, είναι η βασική μας επιλογή.

- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Εξ αναβολής παιχνίδι είναι αυτό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη για δικό τους λόγο. Η Ουντινέζε συνεχίζει να ψάχνει το τρίποντο εδώ και 7 αγωνιστικές, βρίσκεται σε κακό φεγγάρι κυρίως γιατί η αμυντική της λειτουργία είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Για την ακρίβεια οι «ζεβρε» δέχονται τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία τους παιχνίδια. Η Αταλάντα χάλασε το καλό της σερί με την Τζένοα, καθώς κόλλησε στο μηδέν.Θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει στους 5 βαθμούς από την κορυφή. Το διπλό συνδυαστικά με το over,είναι η τελική μας επιλογή, πιο συνετά κρατάμε το g/g+over!

- ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ: Η Μπέτις είναι καλά μέσα στο 2021. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε ισοπαλία στο ντέρμπι μίσους με την Σεβίλλη κι έβγαλε μεγάλο διπλό με την Ουέσκα. Το μομέντουμ είναι κακό όμως για την Θέλτα,καθώς μετρά δύο κολλητές ήττες χωρίς να σκοράρει. Η απουσία του Ιάγο Άσπας είναι σημαντική και θα απουσιάσει και σήμερα. Ο άσος σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού μας ικανοποιει

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.