Ξεκίνησε η δίκη του Κόκε - Οι ποινές και η εγκληματική οργάνωση

Metrosport Team28 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησε η δίκη για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σύνθεση εγκληματικής οργάνωσης και όπως προκύπτει οι ποινές του θα φτάνουν τα16 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να μειωθεί η ποινή.

Στα Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η εισαγγελία της Μάλαγα είναι πιθανό να μειωθεί η ποινή του, ωστόσο η απόφαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί ως τις 2 Μαΐου, με τις δύο πλευρές να φαίνεται πως θα υπάρξει ομόφωνη συμφωνία των δύο πλευρών.

Για τον πρώην αρχηγό του Άρη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων σε παλαιότερη συνέντευξη του και ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος ανέφερε: «Όταν ήρθε ο Κόκε στον Άρη , τα εργομετρικά του δεν ήταν να παίξει ούτε στη Γ εθνική. Όμως το βελτίωσε. Πλέον, περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση, τον έμπλεξε ο αδερφός του σε αυτή την υπόθεση. Ακόμη και όταν ήταν στη φυλακή με μένα μιλούσε. Με ανέφερε και σε μια τελευταία συνέντευξη του. Ήταν καλόψυχος, αγάπησε την ομάδα και έδωσε τα πάντα για αυτήν. Κάποιοι τον κατηγορούσαν, λέγοντας πως αυτός έφαγε τον Σκόρδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.