Στο παρκέ ο Άρης με 11 παίκτες, Σιγάλα και Καραποστόλου

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Με νέο...αίμα η ομάδα μπάσκετ του Άρη πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Γιάννης Καστρίτης που συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στον κιτρινόμαυρο πάγκο θα έχει νέους συνεργάτες στο πλευρό του. Ο λόγος για του Γιώργο Σιγάλα, Σωτήρη Καραποστόλου και Χρήστο Χασανίδη. 

Απόντες λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα Ανδρών ήταν ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Κουκουλιάς και ο φυσιοθεραπευτής, Αλέξανδρος Παναγιώτης Μπουτοβίνος.

Όσον αφορά στους παίκτες, οι «παλιοί» Σταύρος Σχίζας, Όμηρος Νετζήπογλου, Γιάννης Σιδηροηλίας, οι νεαροί Νίκος Γεροκώστας, Στέλιος Χαβαλές, Κώστας Λαμπρόπουλος και φυσικά οι νεοαποκτηθέντες Βασίλης Καββαδάς, Βασίλης Τολιόπουλος, ήταν εκεί. Το ίδιο και οι νεοαποκτηθέντες Τζος Χάγκινς, Νοά Χόρκλερ και Σέβεζ Γκούντγουιν.

«Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας, πιστεύω θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά»

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά.

«Σας καλωσορίζω στον Άρη και εύχομαι να έχετε μία επιτυχημένη σεζόν, μακριά από τραυματισμούς. Ήρθατε σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και με τη δουλειά του εξαιρετικού σταφ μας, πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε», κατέληξε ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.