Ξεκάθαρος (και με νέα ανάρτηση) ο Καρυπίδης για την έδρα του τελικού: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο»

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είναι ιδιαίτερος για τον Άρη αφού έχει βρεθεί στον τελικό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο μετά από το 1970, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» ζουν και να αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς. Το μεγάλο ερώτημα για μία ακόμη χρονιά στην Ελλάδα είναι σε ποιο γήπεδο θα γίνει ο τελικός. Η ΕΠΟ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συνδράμει οικονομικά για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή, και να δίνει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα στους δύο φιναλίστ, για να δηλώσουν αν επιθυμούν άλλη έδρα.

Από την πλευρά του, ο Άρης απάντησε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να τονίζει πως πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη και να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είτε με κόσμο, είτε χωρίς, κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει και το Σάββατο (13/04).

Αυτό το έκανε μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με τον πρόεδρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμα και χωρίς κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.