Ξεκάθαρος ο Ευγενίου: «Ούτε μια καλή πορεία ούτε τίποτα, στόχος ΜΟΝΟ το πρωτάθλημα!»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Τον ένα και μοναδικό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλησε να τονίσει ο Στράτος Ευγενίου στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στην ομιλία κατά την παρουσία του στο προπονητικό της Μίκρας για τον αγιασμό της ομάδας.

Ο «Γηραιός» αντιμετωπίζει αύριο τον Αλμωπό Αριδαίας στο Καυτανζόγλειο (6/11, 15:00) για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2 και ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή κατά την παρουσία του στο προπονητικό της Μίκρας μίλησε στους ποδοσφαιριστές θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι ο στόχος της ομάδας για φέτος είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ο στόχος της ομάδας είναι μόνο το πρωτάθλημα. Τελείωσε. Δεν είναι ούτε μια καλή πορεία ούτε τίποτα. Την Κυριακή, μπαίνετε μέσα με τον Αλμωπό, κερδίζουμε και ξεκινάμε Κυριακή με Κυριακή, μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα και προχωράμε. Το έχετε και πάμε για αυτό το πράγμα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε με τους προπονητές. Να έχετε υγεία όλοι, καλή χρονιά και την Κυριακή με την νίκη.» ήταν τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή στους παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.