Η μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος για τον Βιεϊρίνια

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, παίρνοντας τη θέση του Ράφα Σοάρες, αλλά λίγο αργότερα ο Βιεϊρίνια δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Νταμπό με αποτέλεσμα να αισθανθεί μία ενόχληση στο γόνατο.

Για να προφυλάξει τον Αντρέ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τον έκανε αλλαγή, βάζοντας τον Ιβάν Νάσμπεργκ στη θέση του.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε, εκφράζοντας μία απορία στον πάγκο για την αλλαγή αυτή δείχνοντας πως το παιχνίδι τελείωνε, ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός του εξήγησε πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει ο παραμικρό, κάτι που σημείωσε αργότερα και στις δηλώσεις του:

Είμαι προπονητής, υπεύθυνος για όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, αποφασίζω με βάση τα πράγματα που βλέπω. Όταν βλέπω έναν παίκτη στην κατάστασή του πρέπει να αποφασίσω άμεσα. Δε μπορούσαμε να ρισκάρουμε να συμβεί κάτι, δεχόμενοι γκολ αλλά και για τον ίδιο. Μου έκανε μία κίνηση ότι μένει ένα λεπτό για το τέλος του αγώνα, αυτά συμβαίνουν μέσα σε μία ομάδα. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Δε μπορεί να συμβεί κάτι άσχημο μεταξύ εμού και των ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που έχει περάσει“.

Η πρώτη εκτίμηση για τον Βιεϊρίνια, κάνει λόγο για κάκωση δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» να υποβάλλεται σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με την κατάστασή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.