Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Ματίγια στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουνίου 2022

Διάστημα… ωρών είναι να αποσαφηνιστεί το μέλλον του Χαβιέρ Ματίγια, με τον οποίο θα γίνει η τελική κουβέντα ώστε να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχουν πιθανότητες “επιστροφής” ή θα κλείσει οριστικά την πόρτα του Αρη

Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη, με τον Χερμάν Μπούργος να έχει εισηγηθεί εδώ και καιρό την παραμονή του (μαζί με τον Κουέστα, ο οποίος ανανέωσε) αλλά όσο η οικονομική απόσταση, μεταξύ του Ισπανού ποδοσφαιριστή και της ομάδας, παραμένει στα επίπεδα 90-100 χιλιάδων ευρώ, τόσο λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να γίνει πράξη η επιθυμία του προπονητή.

Ο Ματίγια βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένει στο ακουστικό του, εξετάζοντας παράλληλα όμως και κάποιες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Τουλάχιστον όμως μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα, προτεραιότητά του παραμένει ο Αρης. 

 Εκτός από την περίπτωση του Ματίγια, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα κι άλλων παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του μήνα. Πιθανόν με κάποιους να γίνει η… ανατροπή και να κληθούν για ανανέωση συμβολαίου, όπως για παράδειγμα ο Γιόχαν Μπεναλουάν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.