Ξέφυγε ο Ρισάρλισον: «Σοκ ο αποκλεισμός στο Μουντιάλ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Μια πολύ υπερβολική τοποθέτηση έκανε ο Ρισάρλισον για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ συγκρίνοντάς τον με την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου.

Ο επιθετικός της Τότεναμ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN Brazil μετά από την ήττα της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου από την Άρσεναλ (0-2) και ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το «χαστούκι» της Κροατίας στη Σελεσάο στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος φορ δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει ως χειρότερο και από την απώλεια μέλους της οικογένειάς του.

«Ήταν ένα σοκ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου. Ήταν δύσκολο να ανακάμψεις. Ακόμα και τώρα βλέπω videos στα social media από το παιχνίδι και στενοχωριέμαι.

Θα πρέπει όμως να προχωρήσουμε. Είμαι ακόμα νέος και νομίζω ότι μπορώ να πάρω μέρος σε τουλάχιστον ένα ακόμα Μουντιάλ ή δύο.

Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, πήγαμε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα εκείνο το γκολ κόντρα στην Σερβία (σ.σ. ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Μουντιάλ) αλλά δεν ήταν ο στόχος που ήθελα. Τώρα είναι η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα», δήλωσε ο Ρισάρλισον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.