Ξεφτίλα χωρίς τέλος για τον Απόλλωνα! Συντριβή με 7-0 από την Παναχαϊκή

Χάρης Δημαράς10 Μαρτίου 2020

Τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα στην ιστορία του υπέστη ο Απόλλων Πόντου στη Ναύπακτο, γνωρίζοντας την συντριβή 7-0 από την Παναχαϊκή. 

Η αναμέτρηση διεξήχθη στη Ναύπακτο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο νομό Αχαΐας και εξελίχθηκε σε... εφιάλτη για τους νεαρούς παίκτες του Απόλλωνα. Ο Μυτίδης στο 12' με πέναλτι έκανε το 1-0, ο Κυνηγόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 15' και τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 3-0 με τον Μυτίδη και πάλι. Πριν καν συμπληρωθεί ένα ημίωρο αγώνα σημειώθηκε το 4-0 από τον Ανάκογλου, ενώ τα τέρματα συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Το 5-0 έγινε από τον Μαυριά στο 55', το 6-0 από τον Μασούρα με πέναλτι και το τελικά 7-0 από τον Τσότρα στο 71'. 

Ακόμη μια «μαύρη μέρα» στην ιστορία του Απόλλωνα... Στον πάγκο της ομάδας δεν έκατσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά ο Γιώργος Μπαξεβάνης.  

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Κάλλιας, Φράγκος, Τουρσίδης (46' Χατζηκωνσταντίνου), Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Λάσκοφ (46' Τσιάτας), Χατζηαθανασίου (69' Νάστο). 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.