Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2021

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Λιγκ Καπ. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σήμερα (07/11) στις 16.00. 

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά και η ρεβάνς θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ από την Χεμπάρ Παζαρτζίκ ενώ ο Δικέφαλος από νίκη επί του Μίλωνα.

O  Γιάννης Καλμαζίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε ότι το Λιγκ Καπ είναι ένας από τους στόχους της ομάδας: «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σοβαρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ιδιαίτερα αυτά τα δυνατά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και ειδικά σε αυτά τα ματς για το Λιγκ Καπ που η πρόκριση θα κριθεί σε δύο αγώνες. Το Λιγκ Καπ είναι ένας από τους στόχους της χρονιάς. 

Δεν ξέρω να σας πω εάν είναι πλεονέκτημα ο δεύτερος αγώνας στην έδρα μας. Μπορεί να είναι πλεονέκτημα, μπορεί και όχι. Στόχος μας κάθε φορά που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο. Ξέρουμε πως έρχεται δύσκολη περίοδο με Λιγκ Καπ, Ευρώπη και πρωτάθλημα αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Υπάρχει μία δυσκολία όταν υπάρχουν και τα ταξίδια. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καζάζης χαρακτήρισε το παιχνίδι πρόκληση: «Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και μια ακόμη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα και εμείς πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις και με μεγάλη συγκέντρωση να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θα δώσουμε τα πάντα να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας να δώσει ωθήσει στους αθλητές μας να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.