Ξεχάστε τον Αστέρα, κερδίστε την κούπα

Γιώργος Καστάνης18 Μαΐου 2021

Πρακτικά κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να θυμάται την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα, καθώς εκτός από το αρνητικό αποτέλεσμα, λίγες ημέρες πριν από τον μεγαλο τελικό, η εικόνα του Δικεφάλου ήταν κατώτερη του αναμενομένου.

Ισως έπαιξαν ρόλο οι πολλές αλλαγές που επιχείρησε ο Πάμπλο Γκαρσία, όμως από την άλλη οι παίκτες που αγωνίστηκαν, δεν ανταποκρίθηκαν στα δεδομένα της αναμέτρησης. Και δεν έχει καμία απολύτως σημασία, το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά. Και για λόγους γοήτρου, έπρεπε να πάρει αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ καθώς έχασε το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Βεβαίως πήραν ανάσες παίκτες όπως οι Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας, ο Κρέσπο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του στον τελικό, ενώ και ο Βαρέλα έπαιξε 45 λεπτά. Προσθέστε και την προσπάθεια που θα κάνουν οι Ελ Καντουρί και Ινγκασον για να είναι παρόντες στην επόμενη μεγάλη αναμέτρηση, αλλά και το γεγονός πως ο Κρμέντσικ μπήκε στο 63ο λεπτό, για να γίνει αντιληπτό, το μέγεθος των αλλαγών που επιχείρησε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Αυτό που ασφαλώς πρέπει να κάνουν όλοι στον ΠΑΟΚ (και θα το κάνουν) είναι να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Αστέρα, να αφήσουν στην άκρη την κακή απόδοση και να κερδίσουν την κούπα το Σάββατο. Οι προτροπές των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες για την κατάκτηση του τροπαίου δείχνει τον μεγάλο στόχο που έχει η ομάδα. Ολοι πρέπει να αφοσιωθούν στην επίτευξη του στόχου και το μυστικό, είναι πως θα λειτουργήσουν οικογενειακά και αρμονικά για να φέρουν ένα ακόμη Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώνω και με μία αναφορά στους Έλληνες διαιτητές. Όχι σε όλους βεβαίως. Ο Τζοβάρας για παράδειγμα, με τις αποφάσεις του, έδειξε πως δεν μπόρεσε να ελέγξει έναν αγώνα που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και κυρίως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός απλού παιχνιδιού. Από μόνο του, ως γεγονός, συνιστά θέμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.