Ξανθόπουλος: «Πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ζίφκοβιτς»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης Δόξας Δράμας, του Ιωνικού και τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Ξανθόπουλος, και μίλησε για τη μάχη της ομάδας της Νίκαιας με τον ΠΑΟΚ, το πρότζεκτ στον Ιωνικό, σχολίασε τις πολλές μεταγραφές και την παραμονή του τεχνικού, Δημήτρη Σπανού.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ημουν 14 χρόνια στον Ιωνικό, τα έχω ζήσει όλα. Φέτος είμαι στον Ιωνικό και θέλω να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια όλη της ομάδας. Η βαθμολογική συγκομιδή μας μας αδικεί, οι εμφανίσεις μας αξίζουν ακόμη 3-4 βαθμούς. Εκτός από το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό στα υπόλοιπα ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Για τις πολλές μεταγραφές: «Υπήρχε φόβος πως θα δέσουμε, οι κινήσεις μας οι μεταγραφικές ήταν προσεκτικές παρότι πολλές. Το δέσιμο των μεταγραφών έγινε γρήγορα και γι΄αυτό δείχνει αυτή την εικόνα η ομάδα».

Για την παραμονή του Σπανού: «Αξιζε την παραμονή του ο Σπανός, αφού εκείνος ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και άξιζε να πάρει την ευκαιρία. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε και 4-5 Ελληνες στην ενδεκάδα μας. είναι πλεονέκτημα που ξέρει ο Σπανός την ελληνική αγορά».

Για τον κόσμο: «Αν δεν υπήρχε το υγειονομικό πρωτόκολλο το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε πολύ κόσμο, νομίζω θα είναι καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια. Στο ματς με τον Αρη και με τον ΠΑΣ είχαμε τον περισσότερο κόσμο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Ο Ιωνικός βλέπει όλα τα παιχνίδια ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά παραμένει ΠΑΟΚ. Η παράδοση είναι με το μέρος αλλά θα φανούν όλα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ, ό,τι και να πάρει βαθμολογικά να πάρει ο Ιωνικός θα είναι κέρδος. Με τις ισοπαλίες όμως δεν ξεκολλάς από την βαθμολογία, θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε, δεν παίζουμε ποτέ κλειστά και πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ζίφκοβιτς είναι ο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει επαφή με τα δίχτυα αν και παίζει στα άκρα».

Για τους πιο δύσκολους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει: « Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Βαζέχα, ήταν καθαροί επιθετικοί και έπρεπε να τους προσέχεις σε όλο το ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.