Ξανθόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, ο Προμηθέας έχει μεγάλο βάθος»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέλυσε μέσω του Metropolis 95.5 τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα. «Εννοείτε ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι είναι. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση. Εχει έναν-δύο τραυματισμούς, αλλά επειδή είναι ένα ματς, ημιτελικός, είμαι σίγουρος ότι μπορεί. Από την άλλη ο Προμηθέας είναι πολύ γεμάτη ομάδα και με τις αλλαγές που έκανε τον τελευταίο μήνα βελτιώθηκε πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό» είπε αρχικά και συνέχισε για την κατάσταση στον Κολοσσό:

«Δεν κάνουμε ούτε πέντε επί πέντε στις προπονήσεις. Έχουμε τραυματίες και δεν έχει έρθει ακόμη η μεταγραφή. Είναι δύσκολο το έργο και των προπονητών και των παικτών. Παρά τις απουσίες πάντως έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο».

Για το μεγάλο ατού του Προμηθέα σημείωσε: «Το βάθος του πάγκου. Ενώ, στο μεταξύ μας παιχνίδι, πηγαίναμε καλά μπήκε ο Χριστοδούλου και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα. Έχει 12 παίκτες που μπορούν να έχουν βασικό ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το σουτ τριών πόντων και του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα. Με την επιστροφή του Γιαννόπουλου έχει δύο  κλασικούς σουτέρ και τον Μίλερ. Ενώ πριν υστερούσε, τώρα πλέον είναι καλά. Αν ο ΠΑΟΚ έχει καλά ποσοστά στα μακρινά σουτ έχει πιθανότητες».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν είμαι πλέον στον ΠΣΑΚ. Έχουμε πει ότι η κατάσταση είναι τραγική και οικονομικά και σωματικά για τους παίκτες των χαμηλότερων κατηγοριών. Δεν υπάρχουν τα λεφτά που παίρνει ο σύνδεσμος του ποδοσφαίρου από το κράτος σε σχέση με του μπάσκετ. Μπορούν να διαθέσουν χρήματα για τα τεστ. Και η Β' εθνική του μπάσκετ θα μπορούσε να αρχίσει, τουλάχιστον, προπονήσεις, ώστε κάθε αθλητής να φτιάξει την ψυχική και σωματική του υγεία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.