Ξανθόπουλος: «Γιάννης και Παπαγιάννης είναι οι πιο κομβικοί στην Εθνική ομάδα»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας, Βασίλης Ξανθόπουλος, και μίλησε για την Εθνική ομάδα που προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η Εθνική έχει μια πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να πούμε πως πάει για μετάλλιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν αρκετά δυνατές ομάδες και έχουν γεμάτα ρόστερ. Θα είναι από τα καλύτερα Ευρωμπάσκετ που θα δούμε» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Παίζει τεράστιο ρόλο να περνάει η μπάλα μέσα στο καλάθι για να σκοράρεις αλλά και για να δημιουργείς σουτ για τους σουτέρ σου. Ο Παπαγιάννης είναι έμπειρος λόγω της Ευρωλίγκας, δεν ξέρω αν θα παίξει αλλά πρέπει οι υπόλοιποι να καλύψουν το κενό του. Ο Σλούκας δεν ήταν ο ίδιος με πέρυσι, έχουν και οι δύο εμπειρία να βρουν τον εαυτό τους αρκετά γρήγορα».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχει την εμπειρία του Παπαγιάννη. Ο Παπαγιάννης με τον Γιάννη είναι οι πιο κομβικοί παίκτες της Εθνικής αυτή τη στιγμή».

Για τον Γιάννη: «Επειδή έχουμε τον Γιάννη, θα μπούμε πολύ στη ρακέτα και θα επιτρέψουμε το σουτ. Θα παίξει ρόλο η ευστοχία μας. Αν συνεχίσει έτσι ο Γιάννης όπως στα φιλικά, μόνο με αντιαθλητικό φάουλ μπορούν να τον σταματήσουν τον Γιάννη αν μπει στη ρακέτα. Πρέπει να βάλουμε τα σουτ και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Μην ξεχνάμε όμως και την άμυνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.