Ξάνθη: «Τρομοκρατία» με βεγγαλικά και μολότωφ κατά της αποστολής στη Ρόδο!

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

Κλίμα «τρομοκρατίας» εισέπραξε για δύο ημέρες η αποστολή της Ξάνθης στη Ρόδο, στο πλαίσιο του (νικηφόρου 0-1) αγώνα με το Διαγόρα.

Όπως καταγγέλλουν οι επιτελείς του ΑΟΞ, με χαρακτηριστικότερες τις μηνύσεις που κατέθεσε ο Team Manager, Κώστας Τσαλίκης, η αποστολή της ομάδας πήρε κλίμα από το βράδυ της Τρίτης!

Έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή, άγνωστοι πέταξαν βεγγαλικά και μολότωφ (!)– μπουρλότα προκειμένου να δημιουργήσουν αναταραχή και αναστάτωση, κάτι που πέτυχαν ιδιαίτερα με τους ξένους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

Το σκηνικό της «τρομοκρατίας» συνεχίστηκε την ώρα άφιξης της αποστολής της Ξάνθης σήμερα στο γήπεδο, όταν 50-60 άτομα επιτέθηκαν φραστικά και προσπάθησαν να χειροδικήσουν σε βάρος των μελών της αποστολής και τους ποδοσφαιριστές!

Νερά με… τρύπες!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των Θρακιωτών ακόμα και τα νερά που τους παρείχαν οι γηπεδούχοι, είχαν μικρές τρύπες στα καπάκια, οι οποίες προήλθαν από βελόνα ένεσης! Τα μπουκάλια αυτά οι επιτελείς της Ξάνθης τα παρέδωσαν για εργαστηριακές εξετάσεις αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Πηγή: Sportsaddict.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.