Ξάνθη - Πιερικός 3-0: Αγχώθηκε αλλά στο τέλος χαμογέλασε

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

Η Ξάνθη κατάφερε να επικρατήσει επί του Πιερικού με 3-0, κρατώντας τη διαφορά του ενός βαθμού από την ΑΕΛ ( 33 βαθμούς ), που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Εμπουσί, οποίος με κεφαλιά που θύμισε επιθετικό έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ από τη Ξάνθη το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά στο 86ο λεπτό ο Τσέλιος έκανε το 2-0 και έξι λεπτά αργότερα ο Δεληγιαννίδης (90+2΄) έγραψε το τελικό 3-0.

Ξάνθη ( Προπονητής: Βούλιτς): Ίτσο, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (90+1′ Παπάζογλου), Τσέλιος (90+1′ Τσιλιγκίρης), Γκάβριτς (90+1′ Κρητικός), Μονρόουζ (82′ Γκινσάρι), Βιθέντε, Διαμαντόπουλος (73′ Αλί Μπαμπά).

Πιερικός ( Προπονητής: Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς (88′ Κριμιτζάς), Μαλιώτης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Εμπουσί, Σούνταρ (71′ Φωκαΐδης), Τόσκας, Κανούλας (71′ Μπουόλι), Παπαδόπουλος (71′ Ζαφειράκης), Ντίνας (70′ Καρανάτσιος).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.