«Ξαναγίνονται συμπαίκτες Λόπεθ και Ντάτκοβιτς»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κριστιάν Λόπεθ στο τέλος του φετινού καλοκαιριού μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τον Αρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν ένα φορ που θα τους λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Ο τοξοβόλος με ένστικτο δολοφόνου δεν φάνηκε να μπορεί να προσαρμοστεί στους «κίτρινους» και είναι στην πόρτα της εξόδου.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα πως ο Λόπεθ βρίσκεται στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων. Οι Ισπανοί με δημοσίευμά τους την Δευτέρα 1/2 το πάνε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για πιθανή συμφωνία με την Καρταχένα (ομάδα 2ης κατηγορίας). Ο 31χρονος επιθετικός ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Αστέρα και μετά την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, οπότε στον Αρη ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «efesista.es», ο Κριστιάν Λόπεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καρταχένα και τονίζει ότι θα πλαισιώσει τον Ρούμπεν Κάστρο στην κορυφή της επίθεσης της ισπανικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Τζακ Χάρπερ ο οποίος θα επιστρέψει στη Χετάφε. Μάλιστα οι Ισπανοί σημειώνουν πως η Καρταχένα ψάχνει διαφορετικού είδους επιθετικό από τον ήδη υπάρχοντα και αυτός είναι ο Λόπεθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Αρη ο Κριστιάν Λόπεθ 18 συμμετοχές και πέτυχε μόλις ένα γκολ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.