Ξανά στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ με τον κάπτεν Αντρέ

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2020

Το όνομα του συζητιέται καθημερινά τόσο στα γραφεία της Τούμπας, όσο και στην Νέα Μεσημβρία από παίκτες και Αμπέλ Φερέιρα, όπως και τους συνεργάτες του 41χρονου τεχνικού. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να διατηρήσει την φωτογραφία του και τα στοιχεία του στο ρόστερ της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα, θέλοντας να δείξει ότι το κεφάλαιο «Βιεϊρίνια» δεν έχει κλείσει για καμία από τις δύο πλευρές. Την ίδια ώρα ο κάπτεν του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια παραμένει σιωπηλός στο πλευρό της οικογένειάς του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται ψηλά στις σκέψεις του.


Για όλους όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, η σχέση της ομάδας με τον Βιεϊρίνια αντιμετωπίζεται ως κάτι αυτονόητο. «Ο Βιεϊρίνια έχει το DNA ΠΑΟΚ», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Κούδας, «δεν μπορώ να φανταστώ τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Αντρέ»… συμπλήρωσε προχθές ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και οι δύο εξέφρασαν τις σκέψεις πολύ μεγάλης μερίδας του κόσμου και φυσικά ανάλογα μηνύματα φτάνουν και στα γραφεία της Τούμπας, όπου οι απόψεις είναι παρόμοιες και πλέον δεν μπορεί να παραμένει σε εκκρεμότητα το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει νέα προσέγγιση στον Πορτογάλο, με βελτιωμένη πρόταση που θα αποτελέσει γέφυρα προς την ανανέωση. Θυμίζουμε ότι η πρόταση στα τέλη Ιουλίου ήταν για συνεργασία 1+1 έτους με 450.000 πάγιες απολαβές και κάποια μπόνους που ανέβαζαν το ποσό, ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν είχαν συμφωνήσει.

Η εβδομάδα των εθνικών ομάδων κρίνεται ιδανική για να επιχειρηθεί η τελική λύση στο συγκεκριμένο θέμα που είναι πολύ ψηλά στην ιεράρχηση των ανθρώπων του Δικεφάλου. Άπαντες, άλλωστε, γνωρίζουν πόσο καταλυτικός μπορεί να είναι ο ρόλος του εντός αποδυτηρίων και σίγουρα, με δεδομένο ότι είναι πίσω αγωνιστικά στην παρούσα φάση, μπορεί να βοηθήσει στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας ενόψει Μπενφίκα.

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.