Ξανά στο κόλπο για Μέσι η Σίτι

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2020

Μπορεί ο Μπαρτομέου να άφησε την θέση του, όπως και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου, όμως τα σύννεφα γύρω από το μέλλον του Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν λένε να φύγουν.

«Ο Λιονέλ έδειξε με τα λόγια του ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος στη Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι ο Μπαρτομέου και ολόκληρο το διοικητικό του συμβούλιο παραιτήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου» γράφει σε σημερινό ρεπορτάζ της η καταλανική εφημερίδα «Εl Mundo Deportivo» δείχνοντας πως το θέμα με την παραμονή ή όχι του Αργεντινού σούπερ σταρ στους «μπλαουγκράνα» θα εξελιχθεί σε σίριαλ με αρκετά επεισόδια.

Αφορμή για αυτά τα δημοσιεύματα αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Μέσι κατά την επιστροφή του στην Βαρκελώνη μετά από 15 ώρες ταξίδι από την Λίμα, εκεί όπου η Αργεντινή αντιμετώπιζε το Περού για τα προκριματικά του Μουντιαλ του 2022. 

Αρχικά, τον... υποδέχθηκαν άνθρωποι από το υπουργείο Οικονομικών για να του κάνουν έλεγχο «Μετά από ένα ταξίδι που κράτησε περισσότερες από 15 ώρες βρίσκω ένα άτομο από το υπουργείο Οικονομικών που κάνει επιθεώρηση. Είναι τρελό» είπε αρχικά ο Μέσι, ο οποίος «κρατήθηκε» μισή ώρα για αυτόν τον έλεγχο.

Κατόπιν ένας εκ των δημοσιογράφων τον ρώτησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην ατζέντη του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Ερικ Ολάτς κατηγόρησε τον Αργεντινό ότι κάνει κουμάντο στη Μπαρτσελόνα και ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Γάλλος επιθετικός δεν προσαρμόστηκε γρήγορα στην ομάδα μετά τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο.

«Έχω κουραστεί να είμαι πάντα το πρόβλημα των πάντων στον σύλλογο» είπε οργισμένος ο Μέσι, πριν κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η σύζυγός του.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, και δεν αποκλείεται στο τέλος του χρόνου να κάνει πρόταση στο παίκτη όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Άλλωστε ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να προπονήσει ξανά τον Λιονέλ Μέσι...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.