Ξανά στην κορυφή με πεντάρα η Ξάνθη

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2021

Η Ξάνθη πέρασε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α' ομίλου της Super League 2 επικρατώντας στο ματς που έκλεισε την 9η αγωνιστική των Τρικάλων με 5-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Ιμπραίμι και από ένα οι Πλατέλλας, Τσέλιος και Βιθέντε Γκόμεζ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37' με τον Πλατέλλα ύστερα από σέντρα του Τσέλιου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσέλιος "σέρβιρε" για τον Ιμπραϊμι που έκανε το 2-0 και στο 44' ο Τσέλιος έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του ενώ στο 62' ο Ιμπραϊμι βρήκε εκ νέου δίχτυα για το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα (5-0) διαμόρφωσε ο Γκόμεζ στις καθυστερήσεις.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος (84' Δεληγιαννίδης), Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι (78' Μανρόουζ), Θυμιάνης (67' Δόρης), Ιμπραΐμι (67' Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Πλατέλλας (84' Δημήτριαδης), Γκόμεζ.

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (87' Μανίσογλου), Παρέδες (46′ Μπαξεβάνος), Ριζογιάννης, Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Ντιαλόσι, Αουντίνο (46′ Πέλκας), Ελευθεριάδης, Νιάρος (78' Κεχαγιάς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.