Αρης: Ξανά… έσμιξαν Στοΐνοβιτς και Μάντζιος

Γιώργος Στράντζαλης21 Ιουνίου 2021

Μία ξεχωριστή επίσκεψη περίμενε τον Άκη Μάντζιο στη χθεσινή (20/6) απογευματινή προπόνηση στα 3-5 Πηγάδια. Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς βρέθηκε στο γήπεδο όπου προπονείται ο Αρης και είχε τη δυνατότητα αφενός να παρακολουθήσει από κοντά το πρόγραμμα και αφετέρου να συνομιλήσει τόσο με τον Μάντζιο όσο και με τον Γιάννη Πλαβούκο. 


Οι τρεις τους συνυπήρξαν στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014 στον Πανθρακικό, όταν ο Μάντζιος είχε αναλάβει την ομάδα της Κομοτηνής, έχοντας ως βοηθό τον Ζόραν Στοϊνοβιτς. Ο 45χρονος σήμερα Σέρβος ασφαλώς συνδέεται και με τον σύλλογο του Αρη, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας, «10άρι» με τρομερή ποιότητα, από τον Ιανουάριο του 1998 μέχρι τον Ιανουάριο του 1999. Μάλιστα, οι παλαιότεροι ακόμη μνημονεύουν μία απίστευτη γκολάρα - από το κέντρο του γηπέδου - που σημείωσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε φιλικό παιχνίδι. 

Η παρουσία του Ζόραν Στοϊνοβιτς στη χθεσινή προπόνηση πάντως δεν έγινε τυχαία. Αυτές τις ημέρες, ο Σέρβος, βρίσκεται στο Βέρμιο καθώς είναι προπονητής της ομάδας Κ14 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και συμμετέχει στο τουρνουά ακαδημιών «Vermio Soccer Festival» που διεξάγεται στα γήπεδα της περιοχής. Μάλιστα, σήμερα (21/6) η ομάδα του Στοϊνοβιτς θα παίξει στον τελικό του τουρνουά με το αντίστοιχο τμήμα του Αρη!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.