Ξαφνικός θάνατος 26χρονου ποδοσφαιριστή στο Παγγαίο

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Στο πένθος βυθίστηκε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης αλλά και της Καβάλας από την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου Μάνου Καζαντζόγλου.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν για λόγους σωματικής άσκησης σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας στο όρος Παγγαίο.

Στο διάστημα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού, ο άτυχος νέος συνήθιζε να ασκείται κοντά στη μονή σχεδόν καθημερινά

Ο Μάνος Καζαντζόγλου καταγόταν από το Παλιοχώρι και τη Νικήσιανη Καβάλας.

Αγωνίστηκε στον ΑΣ Παγγαίο, στην Ένωση Παγγαϊκού-Δρυάδος και στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Στην ομάδα της Ροδόπης εκτελούσε και χρέη προπονητή σε τμήμα της ακαδημίας του, αφού σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Θρυλορίου, ενός χωριού περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής.

Συλλυπητήρια από Πανθρακικό

Αντίδραση από τον Πανθρακικό στα δυσάρεστα νέα για τον χαμό του Μάνου Καζαντζόγλου.

Η ομάδα της Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Εμμανουήλ Καζαντζόγλου, 26χρονου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και προπονητή της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...» αναφέρει το μήνυμα του Πανθρακικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.