Ξαφνικό πρόβλημα με Κοτάρσκι, εκτός αποστολής για Τρίπολη

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2023

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς ο Ντομινίκ Κοτάρσκι τέθηκε εκτός λόγω ίωσης. 

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικεφάλου ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τους «Αρκάδες». Εκτός μάχης τέθηκαν και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μπούργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιασμίν Κούρτις συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλευε πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης και έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ενημέρωσε για την αποστολή της αναμέτρησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους: Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδη , Μπαλωμένο, Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργα, Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Ολιβέιρα και Μπράντον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.