Wasserman: «Πώς επενδύει σε ταλαντούχους νεαρούς αθλητές σαν τον Τζόλη»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη με τον ΠΑΟΚ φέτος τον έχουν καταστήσει, αναμφίβολα, ως το πιο «hot» ποδοσφαιρικό όνομα στην Ελλάδα και έχουν... αναγκάσει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον κατατάξουν ψηλά στην μεταγραφικά τους λίστα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου συμφώνησε με την μεγάλη εταιρία μάνατζμεντ «Wasserman» ώστε η τελευταία να αναλάβει τα δικαιώματά του, για το οποίο σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το metrosport.gr και με αφορμή αυτό μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Σήφης Καλέργης (εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα).

«Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε εκπροσώπηση παικτών με 727 πελάτες σε όλα τα σπορ. Η βάση είναι το μπάσκετ, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήταν πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια αγόρασε μια αγγλική εταιρία που έχει παίκτες όπως οι Βάρντι, Γουόλκοτ και έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα στην Ευρώπη. Έχει πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο και την ενδιαφέρουν παιδιά με πρότζεκτ. Εστιάζει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως οι Βαλβέρδε, Ακέ, Λαπόρτ και άλλοι.

Η εταιρία θέλει να καλύπτει σε όλες τις πτυχές τον αθλητή. Σε όλα τα επίπεδα είναι δίπλα τους. Είτε ψυχολογικά, είτε αθλητικά. Η εταιρία έχει εγκαταστάσεις και στην Ευρώπη και στην Αμερική, έχει δικούς της γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές και τους βοηθάει πως θα διαχειρίζονται τα οικονομικά τους για να είναι τα λεφτά τους ασφαλή και εξασφαλισμένα. Η εταιρία κοιτάει την εξέλιξή ενός παίκτη, αλλά και τον χαρακτήρα του. 

Ο Τζόλης φαίνεται ότι είναι καλό παιδί. Δίνουν βάση ο παίκτης να είναι καλά στη ζωή του και γι΄ αυτό τον λόγο παίρνει πολλά παιδιά από μικρή ηλικία και τους φτιάχνει πέρα από αθλητές και ανθρώπους. Υπάρχει μεγάλη εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι. Ο κάθε παίκτης έχει ανάγκη να έχει δίπλα του τον ατζέντη του για να τον καθοδηγεί σωστά μέσα στον χώρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.