Walk For Freedom: Η Θεσσαλονίκη περπάτησε για την ελευθερία

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2022

Η Θεσσαλονίκη περπάτησε σήμερα για την ελευθερία. Άνθρωποι, ντυμένοι στα μαύρα, ξεκίνησαν από το λιμάνι και στοιχισμένοι ο ένας πίσω από τον άλλο, περπάτησαν κρατώντας πλακάτ επί της λεωφόρου Νίκης για την ελευθερία. Η ομάδα της Α21 Ελλάδος είχε απευθύνει πρόσκληση να περπατήσουμε και φέτος για τους χιλιάδες ανθρώπους -άνδρες, γυναίκες και παιδιά- που ζουν ή/και εργάζονται σε συνθήκες εκμετάλλευσης, εμπορίας ανθρώπων στην χώρα μας.

«Ενώνουμε τα βήματά μας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022- και στα πλαίσια του Δρόμου Ενός Μιλίου που διοργανώνει ο 10ος Επετειακός Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - περπατούμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!», ανέφεραν οι διοργανωτές. «Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!», επεσήμαναν ακόμη.

Η Α21 στηρίζει τον Δρόμο ενός Μιλίου που έχει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς τα έσοδα από τις συμμετοχές θα συμβάλουν στην προμήθεια του συστήματος τομοσύνθεσης του ψηφιακού μαστογράφου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.