Βύθισε τη Λάρισα ο ΟΦΗ!

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Απριλίου 2021

Βύθισε τη Λάρισα ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έφυγαν με σπουδαίο διπλό από το «Αλκαζάρ» ανακτώντας τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. 

Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλοί μετά από αυτή την ήττα παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 24 πόντους και πλέον τα περιθώρια στένεψαν για τα καλά, δυο στροφές πριν το τέλος των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1. 

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια πέτυχε με κεφαλιά ο Ντε Γκούζμαν (33΄), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα του Κοροβέση από τα αριστερά. 

Να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΗ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γιαννούλη στο 85΄, ενώ νωρίτερα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Σιδηρόπουλος μετά από χρήση VAR πήρε πίσω την απόφασή του.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος (77’ Καρανίκας), Γιακιμόφσκι, Μαξιμένκο, Τσότσιτς, Νικολιάς (55’ Κολομπίνο), Στίφλερ, Μιλοσάβλιεβιτς (65’ Γλυνός), Μπεν Χατίρα (55’ Πινακάς), Ακούνια, Ντουρμισάι (77’ Μουκάντζο).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Σακόρ (82’ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Σαρντινέρο (81’ Σολίς, 90+7’ λ. τρ. Ουές), Γιάννου (87’ Βαφέας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.