Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στην εκπομπή «Center Fox» για το στεγαστικό πρόβλημα του ΣΕΦ και τι ενέργειες θα έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό για αυτό το ζήτημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρούτση:
«Βεβαίως, ναι, θα μπορούσε να είχε λύσει το πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που δεν το κάνει, είναι θέμα της Πολιτείας. Και μάλιστα ο ιδιώτης και το θέμα της ψύξης που εμείς κάναμε δυο χρόνια να το ολοκληρώσουμε, θα μπορούσε να το είχε κάνει σε 4 μήνες και την οροφή θα μπορούσε επίσης να την είχε κάνει σε 4 μήνες, ενώ σε εμάς μπορεί να κρατήσει δύο χρόνια. Αυτό που λέω δεν είναι καινοτομία ούτε είδηση. Το ξέρουν όλοι. Είναι η αλήθεια»
Παράλληλα σε συνέντευξη του μετά την αναβολή του παιχνιδιού με την Φενερμπαχτσέ, ο κ. Χρήστος Μπαφές ανέφερε ότι μέχρι να υπογραφεί η οριστική σύμβαση του κράτους με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να κάνουν κάποια ουσιαστική παρέμβαση.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube