«Βροχή» συλλυπητηρίων για Αλέφαντο

Metrosport Team23 Ιουνίου 2020

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός αθλητισμός στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου.

Ο χαμός του πολύπειρου προπονητή και σχολιαστή με τις μοναδικές ατάκες, προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στον χώρο του ποδσφαίρου αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Ήδη ΠΑΟΚ και Άρης εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον Έλληνα τεχνικό και τα συλλυπητήρια συνεχίζονται και από άλλες ομάδες και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Super League

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του».

ΠΑΕ Ατρόμητος

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού υπήρξε προπονητής 28 ομάδων στην καριέρα του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής».

ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός είναι φτωχότερος. Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή και άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρουν οι Πειραιώτες.

Μ.ΓΣ.Κ. Απόλλων

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Αλέφαντος στην προπονητική του πορεία διετέλεσε προπονητής και στην ομάδας μας τις χρονιές 1990 και 1997 Α' και Β' Εθνική.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

Απόλλων Λεμεσού

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (23/06).

Ο Νίκος Αλέφαντος διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού για μικρό χρονικό διάστημα το 1986.

Καλό ταξίδι Νίκο Αλέφαντε».

ΑΠΟΕΛ

«Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από την ζωή, στα 81 του χρόνια. Ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε με την ομάδα μας, το κύπελλο του 1997 επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/56 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας».

ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής σε τρεις διαφορετικές περιόδους.

O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»

ΓΣ Ηρακλής

«Ο Γ.Σ Ηρακλής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου (παλιού προπονητή του συλλόγου μας), που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Καλό ταξίδι Κόουτς».

Δόξα Δράμας

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για τον θάνατο του αείμνηστου προπονητή, Νίκου Αλέφαντου, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 81 ετών, από καρδιακή προσβολή.

Ο Νίκος Αλέφαντος έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του στους πάγκους αρκετών ομάδων από το μακρινό 1969 ως το 2004, ενώ δούλεψε στους «Μαυραετούς» στην Α΄ Εθνική σε δυο θητείες, το 1982-1983 και το 1989-1990 (συνολικά με 35 παρουσίες ).

«Κυρ-Νίκο», καλό ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων και καλό παράδεισο.

ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου για τον αδόκητο χαμό του.

Ξεχωριστή προσωπικότητα και από τους πλέον αναγνωρίσιμους ανθρώπους του αγαπημένου του αθλήματος, ο εκλιπών υποστήριζε με πάθος τις περί ποδοσφαίρου απόψεις του και τις εξέφραζε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ήταν πραγματικός δάσκαλος σε γενιές ποδοσφαιριστών και εργάστηκε με πάθος και επαγγελματισμό σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.