«Βροχή» από γκολ στο «Όλντ Τράφορντ»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Ακόμη ένα πολύ γεμάτο αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έρχεται συντροφιά με το Betshow.com που σας βάζει στο παιχνίδι!

Η… χαρά του γκολ. Ανοικτό παιχνίδι περιμένει από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάπτον ο Φώτης Πλιάκος, όπως μεταφέρει στη σημερινή του στήλη στο Betshow.com, καθώς ειδικά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 9 σερί Goal Goal.

Κάποια αντίστοιχα στοιχεία επικαλείται και ο Γιώργος Μάντζιος στο Betshow.com δίνοντας την επιλογή του από τα δικά του αγαπημένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Ο Νίκος Κουλιανός «ζυγίζει» στο Betshow.com την επίδραση παρουσίας νέου προπονητή, μεταγραφών και… αφέλειας αντιπάλου συν την καλή παράδοση από την επιλογή του στην Αγγλία, ενώ ο Θανάσης Κυλώνης εστιάζει στο Betshow.com στο ανέβασμα και τις ενισχύσεις που δημιουργούν προϋποθέσεις μιας… αναγκαίας νίκης στη Γαλλία.

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος βγάζει την επιλογή του στο Betshow.com από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία και ο Γιώργος Πετρίδης ξεχωρίζει στο Betshow.com την πρόβα της Μανρέσα πριν το Copa del Rey με τη Σαραγόσα.

Στο Betshow.com θα βρείτε τις ξεχωριστές επιλογές των Φρουρού και Καρτάκια, αλλά και τα… διαμάντια που βγάζει το θρυλικό Live Chat!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.