Βρίσκει πατήματα η Άντερλεχτ

Νίκος Κουλιανός19 Σεπτεμβρίου 2020

Γέμισε ασφυκτικά πλέον το κουπόνι μας, καθώς επέστρεψαν στο χορτάρι τόσο η Γερμανία αλλά και η Ιταλία. Πλέον μπορούμε να πούμε κι επίσημα καλό χειμώνα καθώς τα κουπόνια μας θα είναι γεμάτα με πολλά και σπουδαία παιχνίδια. Ωστόσο θέλει προσοχή μεγάλη. Οι ομάδες είναι ανέτοιμες, οι μεταγραφές είναι ακόμα εν εξελίξει και οι προετοιμασίες έγιναν πολύ πρόχειρα.

- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Πρεμιέρα στην Γερμανία με τους Σουηβούς να επιστρέφουν στην φυσική τους θέση. Η Στουτγάρδη έχει το όνομα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η Φράιμπουργκ είναι πιο έτοιμη και δεμένη ομάδα, ικανή να δημιουργήσει προβλήματα παντού. Παραδοσιακά έχουμε σκορ και θέαμα σ αυτό το ζευγάρι και η βασική μας επιλογή θα είναι το καλοπληρωμένο over.

- ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τα «ζαχαρωτά» επιβεβαίωσαν με το καλημέρα ότι η φετινή χρονιά μπορεί να τους απογειώσει. Οι μεταγραφές ήταν εξαιρετικές, ο Αντσελότι είναι πλέον το τιμόνι από την αρχή και το διπλό επί της Τότεναμ μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η Γουεστ Μπρομ ως νεοφώτιστη δείχνει ακόμα ότι ψάχνεται. Ο άσος συνδυαστικά με το Over 1.5, φτάνει σε αξιόλογες αποδόσεις και θα τιμηθεί.

- ΛΙΝΤΣ – ΦΟΥΛΑΜ: Ντέρμπι νεοφώτιστων στο ιστορικό «’Ελαντ Ρόουντ», ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν διαφορετικά πρόσωπα στην πρεμιέρα, αλλά είχαν ένα κοινό παρανομαστή. Ποιος είναι αυτός; Η κακή αμυντική τους λειτουργία. Σίγουρα είχαν να παίξουν με ομαδάρες της Premier ,αλλά τα προβλήματα ήταν αρκετά στα μετόπισθεν. Περιμένω καλό ματς και η βασική μας επιλογή είναι το καλοπληρωμένο over.

- ΣΟΣΟ – ΡΟΝΤΕΖ: Η Σοσό έπαιξε για να μην χάσει στη Τουλούζ , δεν ρίσκαρε καθόλου και πήρε μάλλον εύκολα την σβηστή ισοπαλία. Με δύο νίκες και μία ισοπαλία βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας και δείχνει ότι θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει το υλικό και το ειδικό βάρος να τα καταφέρει. Απέναντι στη Ροντέζ περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να συνεχίσει το καλό της σερί.

- ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Η Μπέβερεν στο ξεκίνημα αγκομαχεί, πηγαίνει από ήττα σε ήττα και το πιο σημαντικό δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Για την ακρίβεια έχει δεχτεί 11 γκολ, στα τρία τελευταία ματς! Στον αντίποδα η Άντερλεχτ με τον Κομπανί στον πάγκο, δείχνει βελτιωμένη και στη νίκη επί της Σερκλ έκανε την καλύτερη εμφάνισή της. Με σύμμαχο την παράδοση περιμένουμε να συνεχίσει το καλό σερί της. Μαζί με το διπλό κρατάμε διπλό και το over 1.5!

- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: Εντυπωσιακή και με τρομερή ενέργεια εμφανίστηκε η Μπεσίκτας στη Τραπεζούντα, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Νκουντού. Ο ακραίος επιθετικός δεν θα παίξει και σήμερα, ωστόσο η Μπεσίκτας είναι μια ομάδα που έχει το γκολ μεσοεπιθετικά. Έχει την ποιότητα να το κάνει και με την εξαιρετική Αντάλια , που λογικά θα βάλει το…ποδαράκι της για να περάσει ο αξιόλογος combos,g/g+over!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.