Βρίσκει αντίπαλο, βρίσκει κίνητρο ο Άρης

Μάνος Χατζάκης27 Οκτωβρίου 2020

Από νωρίς φαίνεται ότι φουντώνει η μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης, η οποία εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Αρης έχει σαφή στόχο να τερματίσει ψηλότερα από πέρσι, ωστόσο δεν παίζει μόνος του. Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι και η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής αποκτά τον χαρακτήρα... ντέρμπι.  

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να προετοιμάζονται στη σκιά των δέκα κρουσμάτων κορωνοϊού, τα οποία θα καθορίσουν -εν πολλοίς- το κατά πόσο διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής με τους Αρκάδες. Οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, ώστε να αυξήσουν τον βαθμό... πληρότητας στη σύνθεσή τους, όπως και τις πιθανότητες να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς.  

Ανεξάρτητα, πάντως, από τη διεξαγωγή ή όχι του ματς με τους Αρκάδες, το σύνολο του Ακη Μάντζιου βλέπει ότι αποκτά ανταγωνιστή για την τετράδα, καθώς η ομάδα της Πελοποννήσου έχει 10 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και δείχνει ότι αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. Η διαφορά είναι στους τρεις βαθμούς και με πιθανή νίκη, ο Αρης αφήνει έξι πόντους πίσω το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς.  

Τεστ Τρίτη και Πέμπτη  

Σήμερα θα υποβληθούν σε νέα τεστ covid-19 οι ποδοσφαιριστές, που ανιχνεύθηκαν θετικοί στον ιό. Αν κάποιος εξ αυτών βγει αρνητικός, τότε θα επαναλάβει τη διαδικασία την ερχόμενη Παρασκευή. Αν και πάλι το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε αυτομάτως αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής.  

Το θέμα, όμως, είναι ποια θα είναι η κατάστασή τους, καθώς θα έχουν χάσει από αρκετές προπονήσεις. Αν, τώρα, οι θετικοί -στον ιό- ποδοσφαιριστές βγουν θετικοί στα τεστ, τότε θα συνεχίσουν την καραντίνα των δύο εβδομάδων και θα απουσιάσουν από το ματς με τον Αστέρα.  

 Οσον αφορά, τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν νόσησαν, θα υποβληθούν την προσεχή Πέμπτη σε covid τεστ και, αν συνεχίσουν να είναι υγιείς, τότε θα τεθούν στη διάθεση του Ακη Μάντζιου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.