Βρισηίδα Ανδριώτου, το «καυτό» μοντέλο ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor» έχει ξεκινήσει. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στον ΣΚΑΪ για πέμπτη σεζόν και η παραγωγή βρίσκεται στην αναζήτηση προσώπων που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά όσον αφορά την τηλεθέαση.

Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό η παραγωγή φέτος ποντάρει περισσότερο στο ριάλιτι στοιχείο και λιγότερο στο αθλητικό. Κάπως έτσι το μοντέλο και Influencer Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα βήμα από το να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα και μάλιστα έχει κάνει και ραντεβού για να συμμετέχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το ότι έγινε ένα τηλεφώνημα και ένα ραντεβού, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κάτι. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Νομίζω είναι η περίοδος που θα ήθελα ψυχολογικά να πάω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όσο για τα υπέρογκα ποσά που ακούγονται ως αμοιβές, που αγγίζουν και τα 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, η ίδια σημείωσε: «Τα χρήματα δεν τα βάζω προτεραιότητα, βάζω πιο πολύ το ότι είναι εμπειρία ζωής και μετά από αυτό θα έχεις λίγη δημοσιότητα παραπάνω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.