Αρης: Βρήκε στόχους, πάει σε διαπραγματεύσεις

Μάνος Χατζάκης17 Ιουνίου 2021

Το νερό μπήκε στ' αυλάκι, μετά την παράταση που έδωσε το CAS στην απόφασή του για την υπόθεση Ντουρμισάι, και αυτομάτως ώθησε τους “κιτρινόμαυρους” σε επίσπευση των μεταγραφικών τους κινήσεων. Στην Αλκμήνης θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, ώστε να κλείσουν τις πρώτες μεταγραφές.

Οπως έχουμε επισημάνει σε πρόσφατα ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ διατηρούν ανοιχτή γραμμή με αρκετές περιπτώσεις σε διαφορετικές θέσεις. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, προκρίθηκαν στην... τελική φάση και, πλέον, ξεκινά η διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Η ενημέρωση, εκ μέρους του CAS, ότι η απόφαση για τον Ντουρμισάι θα εκδοθεί μετά τις 15 Ιουλίου, βάζει στην... πρίζα τον “κιτρινόμαυρο” μηχανισμό, ο οποίος επιχειρεί να κλείσει τις πρώτες οριστικές συμφωνίες, ώστε, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Αρης κέρδισε μεν χρόνο, καθώς θα έχει το περιθώριο να κάνει μεταγραφές, αλλά πρέπει οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε το πλάνο να μην ανατραπεί σε περίπτωση αρνητικής απόφασης του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης.

Οσον αφορά τις βασικές θέσεις, στις οποίες εστιάζουν οι Θεσσαλονικείς, δεν έχει αλλάξει κάτι. Φορ, στόπερ, πλάγιος χαφ και αμυντικός μέσος είναι οι προτεραιότητες και, εφόσον ολοκληρωθούν θετικά οι επαφές μαζί τους, τότε θα γίνουν και οι υπόλοιπες κινήσεις, όπως για παράδειγμα στις θέσεις των αριστερού μπακ και τερματοφύλακα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.