Βρήκε ρυθμό η Σεβίλλη

Νίκος Κουλιανός28 Νοεμβρίου 2020

- Χωρίς ανάσα θα πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα, εμείς οι παίχτες του στοιχήματος, καθώς ομάδες και ποδοσφαιριστές θα παίζουν 3 ματς την εβδομάδα για να προλάβουν τις ημερομηνίες. Χαράς ευαγγέλιο για όλους τους φίλους της στρογγυλής θεάς, ωστόσο στο κομμάτι στοίχημα χρειάζεται προσοχή καθώς η κόπωση από τα απανωτά ματς θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως τα ματς που ξεχωρίσαμε.  

- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Η φετινή Στουτγάρδη είναι ο ορισμός της ομάδας που χαίρεσαι να την παρακολουθείς. Παίζει φουλ επίθεση σκοράρει για πλάκα και περιμένω να το κάνει και με τους Βαυαρούς. Η Μπάγερν δείχνει ότι είναι ευάλωτη πίσω δέχεται το γκολ σχεδόν σε κάθε ματς, το ίδιο περιμένουμε να γίνει και με τους Σουηβούς. Βασική μας σκέψη το διπλό συνδυαστικά με το g/g!  

- ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ: Ωραίο ματς περιμένουμε στο «Γκούντισον Παρκ». Η Έβερτον έχει μια τρομερή παράδοση απέναντι στα «Παγώνια» καθώς η τελευταία της ήττα χρονολογείται στο μακρινό 1990! Τα «ζαχαρωτά» έδειξαν με την Φούλαμ ότι επανήλθαν στα καλά παιχνίδια, ενώ η Λιντς ακόμα σημαδεύει τα δοκάρια με την Άρσεναλ, καθώς είχε τρία και ήταν ο βασικός λόγος που δεν κέρδισε τους κανονιέρηδες. Βασική μας επιλογή το g/g+over.  

- ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΕΡΟΝΑ: Αταλάντα για φίλημα είχαμε μεσοβδόμαδα στο «Ανφιλντ» καθώς η ομάδα του Γκασπερίνι έκανε ότι ήθελε την Λίβερπουλ και πήρε τεράστιο διπλό, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο μετά από καιρό. Περιμένουμε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και με την εξαιρετική φετινή Βερόνα, που είναι ικανή να σκοράρει και στο Μπέργκαμο. Βασική μας σκέψη ο άσος συνδυαστικά με το g/g.  

- ΜΟΝΤΣΑ – ΡΕΤΖΙΝΑ: Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες το πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο την άνοδο. Προς το παρών αντιμετωπίζει προβλήματα στο χορτάρι, κι αν δεν είχε και …χείρα βοηθείας από τους διαιτητές σε κάποια ματς θα ήταν ακόμα πιο χαμηλά. Το ματς με την Ρετζίνα είναι από αυτά που φαίνεται ότι το έχει και αγωνιστικά. Άσος λοιπόν συνδυαστικά και με over 1.5, για καλύτερη απόδοση.  

- ΟΥΕΣΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ: Η Σεβίλλη δείχνει ότι γύρισε τον διακόπτη στο ματς με την Κράσνονταρ εντός έδρας, όπου βρέθηκε στα σχοινιά και τελικά αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο, παρότι έχανε με 0-2 κι έπαιζε με παίχτη λιγότερο. Συνέχισε νικηφόρα τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ρωσία και πλέον ο Λοπετέγι… ανασαίνει καλύτερα. Περιμένω να μεγαλώσει κι άλλο το σερί της και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο προς την κορυφή, διπλό.  

- ΑΖΑΞΙΟ – ΣΑΜΠΛΙ: Ο Πανταλόνί φώναζε εδώ και καιρό ότι μετά την διακοπή θα εμφανιστεί η…κανονική Αζαξιό που είδαμε και την περσινή σεζόν. Με το καλημέρα οι παίχτες του φρόντισαν να τον δικαιώσουν και οι νησιώτες μάζεψαν 4 πονταλάκια σε δύο κολλητές εξόδους και πείθει ότι μπορεί να συνεχίσει το καλό της σερί. Περιμένουμε απέναντι στην αδύναμη και ουραγό Σαμπλί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να μας δώσει τον αξιόλογο άσο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.